Vi er stolte over å være Systemhus-forhandler og har gjennom Systemhus et ferdigutviklet konsept og kataloger med et stort utvalg av hus, hytter og garasjer. I gjennom 50 år har Systemhus bygd nesten 50.000 boliger. Med den interaktive boligplanleggeren kan du innrede og designe husmodellene etter dine egne behov.

Vil du ha lyst eller mørkt kjøkken? Trebeisa eller mala? Moderne eller tradisjonelt? Valmuligheitene er mange, og med vår kompetanse skal vi klare å lage det du ønskjer. Det kan løne seg å bruke tid på å skaffe seg inspirasjon. Inspirasjon får du her, andre stader kan bl.a. vere i interiørmagasin og elles på internett. Snakk og med venner og kjende som har vore gjennom prosessen nyleg.

Fjord og Fjellhytter AS leverer byggesett av høy kvalitet over hele Norge. vi er en del av Mestergruppen AS og kan dermed tilby våre kunder hjelp til søknader, prosjektering og byggetjenester i ditt distrikt.Om du ikke skulle finne nøyaktig den hytten du ønsker deg, så besitter vi en stor tegningsbank med mange flotte hytter.

Huntonit ferdigmale takplater, veggplater og panelbord er verdens eneste som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Huntonit produktene er også godkjent av Det Danske Teknologiske Institutt i København og kan merkes med Dansk Indeklima Mærke.

Byggevareleverandøren Byggtorget eies av Mestergruppen, og er en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. Firmaet lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører.

GLAVA® Isolasjon er markedsleder og totalleverandør av isolasjon og byggesystemer, spesielt utviklet for norske forhold og norsk byggeskikk. Våre produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best. 

Pretre er spesialister på prefabrikkerte trekonstruksjoner, og leverer et komplett bæresystem med rask og rimelig montering. Hovedproduktet er takstoler, og vi er i dag landets største produsent av komplette takverk.