Vi er stolte over å være Systemhus-forhandler og har gjennom Systemhus et ferdigutviklet konsept og kataloger med et stort utvalg av hus, hytter og garasjer. I gjennom 50 år har Systemhus bygd nesten 50.000 boliger. Med den interaktive boligplanleggeren kan du innrede og designe husmodellene etter dine egne behov.

Fjord og Fjellhytter AS leverer byggesett av høy kvalitet over hele Norge. vi er en del av Mestergruppen AS og kan dermed tilby våre kunder hjelp til søknader, prosjektering og byggetjenester i ditt distrikt.Om du ikke skulle finne nøyaktig den hytten du ønsker deg, så besitter vi en stor tegningsbank med mange flotte hytter.

Byggmester Dalseth AS leverer løsninger for kjøkken, badrom og garderober fra Sigdal. Sigdal har produsert kjøkken gjennom 60 år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Sigdal har kjøkkenplanlegger på hjemmesiden sin.

Huntonit ferdigmale takplater, veggplater og panelbord er verdens eneste som anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund. Huntonit produktene er også godkjent av Det Danske Teknologiske Institutt i København og kan merkes med Dansk Indeklima Mærke.

Byggevareleverandøren Byggtorget eies av Mestergruppen, og er en betydelig aktør i det norske byggevaremarkedet. Firmaet lagerfører og leverer varer og tjenester fra de mest anerkjente produsenter og importører.

GLAVA® Isolasjon er markedsleder og totalleverandør av isolasjon og byggesystemer, spesielt utviklet for norske forhold og norsk byggeskikk. Våre produkter er laget av miljøvennlige råvarer, utviklet for å isolere best. 

Pretre er spesialister på prefabrikkerte trekonstruksjoner, og leverer et komplett bæresystem med rask og rimelig montering. Hovedproduktet er takstoler, og vi er i dag landets største produsent av komplette takverk.